HØSTPLAN 2011

Oppstart- Mandag 22 august – 8 ukers kurs

Formiddagstrening i Olinebakken 16 A


Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Kl.09.00

Pilates mix

Kl.09.15

Matte 1 pilates uhm

* Max 4-5 pers pr kurs. * Privat og duo timer settes opp ved avtale.                                  - pris 8 uker formiddag: 1440,- 1x pr.uke

 

Ettermiddags trening i Rådyrveien


Mandag

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Kl.17.00

Matte 1 pilates uhm

Kl.18.15

Core/Styrke

Kl.18.00Matte 2/3 pilates uhm

NB!les om matte 2/3


Kl.19.15Zumba+ mage&rygg* Max 13 pers - pilates * Max 15 pers- Zumba* Max 10 pers- Core


NB! Matte 2/3 er en time for alle som går på matte 2, med samme øvelser og tyngde som før. Timen blir lagt opp slik at de som tidligere tok matte 3 vil kunne utføre 3er øvelser.

- pris 8 uker ettermiddag: 1x pr.uke 1360,-

2x pr.uke 2312,- (=15% avslag i pris)

3x pr.uke 3060,- (=25% avslag i pris)

 

 

Timebeskrivelser:

 

Pilates uhm er en noe meditasjonspreget form for pilates.  Fantastisk for deg som trenger å roe ned hverdagen og ta vare på deg selv.  Samme program blir brukt gjennom hele kurset.  Dette for at øvelsene læres, og full fokus kan da legges på teknikk og treningen i sin helhet. Mht ulike skader/problemområder og trening generelt, er dette det beste systemet og programmet vi har sett og testet.  Her opplever vi stadig forandringer og utrolige resultater gjennom kunder og oss selv.  Systemet uhm er utarbeidet av Tina Hessel.  Se mer under, Hva er pilates.

 

 

Pilates uhm1 Matte.  (75 min)

Dette er en rolig og kontrollert time som passer for alle.  I løpet av kursene skjer det en jevn og fin progresjon hvor vi øker antall repitisjoner fra time til time.

Trinn 1 er en klasse alle må ta for å gå videre til trinn 2.  Dette for å mestre øvelsene og teknikken før en kan øke i styrke og intensitet.  

 

Pilates uhm 2 Matte.  (60 min)

Trinn 2 er en klasse hvor øvelsene er mer krevende mht styrke, hurtighet og koordinering.  Dette er en virkelig fin treningJ. 

 

Pilates uhm 3 Matte.  (60 min.)

Her kreves det teknikk, styrke og koordinering.  Trinn 3 tar deg til nye høyder!! 

 

Yogalates. Nybegynner.

Dette er en time som kombinerer pilates og yoga i fin harmoni.  En blir introdusert til teknikken av begge treningsformene.  Så for deg som er tilhenger av både yoga og pilates, hva kan vel bli bedre?

 

Rose Yoga.

Energi givende yogainspirerte øvelser, streching, utholdenhet, balanse, styrke for rygg, mage, rumpe, lår og armer.  Innebefatter også pust, meditasjon/visualisering, motivasjon, avspenning og hvile.

For mer info gå inn på: www.lenerosehelhetsterapi.com.

 

Mix/wild Card.

Dette er en overaskelsestime.  Det kan bli pilates uhm, pilates mix, Core eller Zumba!!!  Bli med og se hva som kommer:).

 

Pilates Mix er som tidligere beskrevet en time med variasjon av øvelser, program og ett noe høyere tempo enn pilates uhm.  Ulike redskaper blir tatt i bruk som, strikker, baller av ulike størrelser, pilates ring etc.  Det legges selvsagt mye fokus på teknikk og tradisjonell pilates pust her. Dette er populære timerJ.

 

Pilates mix 1.  (60 min) 

Dette er ett nytt alternativ til nybegynnertime for deg som liker mer variasjon og ett noe høyeretempo.  Her bruker vi forskjellige retninger innen pilates treningen.  Blant annet pilates uhm, stott, windsor etc.  Strikker, ringer og baller er noen redskap som blir tatt i bruk under denne timen.  Dette er kjempe artigJ.

 

Pilates mix 2.  (60 min)

Samme sjanger som mix 1.  Men her er tempoet høyere og krever mer styrke, kontroll og teknikk.  Må ha gjennom ført en nybegynner time som matteklasse 1 uhm eller mix 1.  Strikker, ringer og baller er noen redskap som blir tatt i bruk også under denne timen.  Dette er kjempe artigJ.

 

 _________________________________________

ZUMBA.  Zumba er latin inspirert dance fitness.  Dvs enkle dansebevegelser til herlig rytmisk musikk.  Denne timen vil være delt i en zumba-del og en styrke-del hvor vi styrker mage og rygg ved bruk av pilates øvelser.  Dette er en helt herlig trening som passer for de fleste !!!  (Husk å ta med innesko.)

 

Pilates for Menn!!! (60 min)

Menn har i en del tilfeller noe kort og ”stiv” muskulatur som f.eks hamstring.  Dette legger vi i bunnen for disse timene, hvor vi bevisst vil styrke opp kroppen samtidig som kort muskulatur vil tøyes.  Dette er virkelig en bra time, og vi håper å få dere mannfolk med.  Slik kan også dere se at dette er virkelig intelligent treningJ.  Menn kan selvsagt også delta i alle andre timer.  Kom og bli med !!!

 

Core/Styrke.  (60 min)

Core er en ren styrke time hvor vi jobber med stor ball under hele timen.  Små vekter og andre redskap blir ofte tatt i bruk i disse timene.  Fokus ligger på bruk av kjerne muskelatur for å holde balansen på ballen.  Dette er ikke en ren pilates time så sant dette ikke satt opp på timeplan.  Her blir det ofte litt latter og moroJJ.  Dette må prøves !!!!!

 

Ball for ungdom (45 min) 

Endelig en time for den yngre gardeJ.  Her bruker vi stor ball og utfører pilatesøvelser på matter for å øke kjerne og stabiliserings muskulatur. Vi ønsker å styrke kroppen, øke bevegeligheten og opprettholde/trene opp riktig kroppsholdning.  Dårlig Kroppsholdning kan i mange tilfeller være roten til fysiske problemer i noe eldre alder, så dette ligger til grunne for denne timen.  Det blir brukt musikk og morsomme øvelser.  Kjempe kjektJ!!!!!

Aldersgrensen er foreløpig 10-15 år.  Ved stor pågang er det mulig det blir delt i to grupper. En gr. 8-12 år og annen gr.12-15 år.

 

* = Nyheter  (Nye timer på timeplanen)

 

 

 

 

 

 

 

 

Hovedside

Timeplan

Priser

Hva er pilates?

Bakgrunn


 

Kontakt:

Pia Pilates
Langgt. 87
4306 SANDNES


Tlf: 41310490
pia@piapilates.no

- Det å finne den gode følelsen...
w
piapilates.no - post@pilates.no © Christer Stangeland

 

*Med forbehold om endringer