Pia Pilates ble startet på Ganddal, Desember 07.  I midten av Juni 09 flyttet vi inn i nye lyse, bedre lokaler i Sandnes Sentrum. Nå er høstplanen klar, og vi håper å se mange nye og faste/gamle kunder i de nye lokalene. Flere nyheter er satt opp på høstplanen.  Pilates Mix 1.  Dette er en nybegynner time for dem som liker mer variasjon og ett noe raskere tempo. Egen klasse for menn.  Alle menn er selvsagt velkommen på alle timer, mens denne Spesielle timen er kun for ”gutta”.  For de unge mellom 10-15 år kjører vi ball time.  For mer informasjon om de ulike timene, se under timeplan.

 

En liten introduksjon av Pia Pilates sine instruktører følger.

 

JORUNN DYNGELAND

Jorunn er utdannet ergoterapeut og NLP practitioner coach.  På dagtid jobber hun med psykisk helsearbeid i Stavanger Kommune. Jorunn er en allsidig jente som har vært snowboard instruktør, drevet aktivt med sykling og fekting.   Når hun ikke er instruktør på Pia Pilates er hun ofte å finne på sykkelen sin eller på en nærliggende fjelltopp.

Jorunn har også sertifisering i Pilates-uhm1 metoden(2009).

 

PIETULA MOBERGET

Pia er utdannet vernepleier m.videreutdannelse i sos.ped. Hun jobbet som Miljøterapeut i Stavanger Kommune etter Vernepleierutdannelsen, så ble det helomvending til Service- leder og gruppetrenings instruktør ved Sports Club/Elixia St.Olav, Stavanger, før starten av Pia Pilates.  Pia driver fulltid med Pia Pilates, og koser seg med det.

Hun er nok en noe distre, men livsglad jente, som alltid er klar for en Pilates økt!.

 

Treningsbakgrunn:

Pias treningsutdannelse startet i 15 års alderen hvor A-kurs/trenerkurs(1990) var begynnelsen.  I ung alder drev hun aktivt RG, Rytmisk Gymnastikk,(2x Norges mester1988 og 1989, 1x Nordisk mester 1988).  Danset i musikaler som Grease og Julepresangene.  Har vært trener i RG og vanlig Turn. Dette førte videre til Gruppetrening.  Ble instruktør i 94/ 95 og tok følgende utdannelser og sertifiseringer:  

Aerobic Utdannelse(96/97),

spinning Utdannelse(97),

Body Pump(98),

Pilates Room intro kurs for instruktører.(2004 og ett i 2005),

Pilates uhm1 Sertifisering(2007),

Pilates uhm2 Sertifisering(2008), 

Pilates uhm3 Sertifisering(2009)  

Pilates Rooms Reformer Sertifisering, pågående(2009)

+ div små kurs innen trening for inspirasjon, sikkerhet og selvutvikling.

 

 

 

 

 

 

Hovedside

Timeplan

Priser

Hva er pilates?

Bakgrunn


 

Kontakt:

Pia Pilates
Langgt. 87
4306 SANDNES


Tlf: 41310490
pia@piapilates.no

- Det å finne den gode følelsen...
w
piapilates.no - post@pilates.no© Christer Stangeland